Елементи от ковано желязо - Фабрика Хефест

Каталог с елементи от ковано желязоФабрика Хефест сме най-мащабния производител и вносител на елементи от ковано желязо в България.

Поддържаме огромни количества на склад, непосилни за другите фирми за ковано желязо в страната.


Предлагаме супер изгодно над
2 750 000
елемента от ковано желязо на

ГАРАНТИРАНО НАЙ-НИСКА ЦЕНА !


За да разберете актуалните цени - ПОЗВЪНЕТЕ на
0896 73 69 21

Хефест е дъщерна фирма на Хъс ООД. Създадена в края на 2005 г., за кратко време, твърдо зае едно от челните места като производител и вносител на елементи от ковано желязо. Дейността включва производство и монтаж на изделия от ковано желязо на перфектни цени. Хефест предлага елементи от ковано желязо изключително на едро. Като най-големия производител на ковано желязо, Хефест разполага с наличност от елементи и кован метал в големи количества - над 2 750 000 елемента, както и готови изделия от ковано желязо като парапети, шатри, спални, полюлеи и други.

Фабриката на Хефест в Пловдив разполага с машини за накатяване на пълната гама артикули от кован метал, както и машини за топла и студена обработка на метала. Дейността на Хефест включва серийно производство на елементи от ковано желязо, парапети, решетки, огради, портали и врати, мебели ковано желязо, градинска мебел и аксесоари за градината, всичко от ковано желязо.

Хефест изработва всякакво интериорно и екстериорно обзавеждане и други изделия от ковано желязо, с осигурен монтаж. Специализирана фирма за ковано желязо Хефест предлага изработка по поръчка на уникални мебели, спални, маси, столове, пейки, навеси, шатри и интериорни и градински аксесоари от ковано желязо, изработени по проекти на Hefest или Ваши идеи.

Хефест разполага с дистрибутори в София, на Околовръстен път, както и в Стара Загора, Ловеч, Хасково, Смолян, Кърджали, Велинград и др. При всички тях, както и във фабриката за ковано желязо в Пловдив, можете да поръчате и елементи от ковано желязо, кован метал, мебели от ковано желязо, парапети, огради и други изделия от ковано желязо на цени от производител.

Фабрика Хефест може бързо да достави свои продукти във всяка точка на страната, независимо дали търсите ковано желязо в град със склад за метални изделия на дистрибутор или пък Хефест ще осигури директна доставка.

 

Търсите ковано желязо - Хефест е Вашия надежден партньор!

 

Изделия от ковано желязо

 

ОБЯВИ

Важно - Фабрика Хефест набира дистрибутори на изделия и елементи от ковано желязо в цялата страна, включително за Варна и Бургас!

Хефест - изкупува всичко свързано с ковано желязо

- Машини за производството на изделия от ковано желязо
- Елементи от ковано желязо
- Аксесоари от ковано желязо
- Изделия от ковано желязо